Massage voor Bedrijven


massage.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Massage voor Bedrijven
Basic Touch
Basic Touch
http://www.basictouch.com/

Body Boost Massage
Stoelmassage op het werk
http://www.bodyboostmassage.nl

Chairman Stoelmasseur
Aandacht voor werknemers door bedrijfsmassage. met stoelmassage het ziekteverzuim verminderen door bewustwording van werkhouding en overbelasting. o.a. rugklachten, hoofdpijn en r.s.i..
http://www.stoelmasseur.nl

Comas
Comas
http://www.commas.nl/

Ergo/idee
Ergo/idee richt zich op de preventie van rsi en rugklachten, door middel van voorlichting, cursussen, ergonomische maatregelen en stoelmassage
http://www.ergoidee.nl/

In Touch Chair Massage
Shiatsu - het positief be´nvloeden van de 'ki' of de energie van de ontvanger door het gebruiken van lichte druk, rotaties, en het strekken van de ledematen.
http://www.intouchmassage.nl/

Jobmassage Feel Good
Stoelmassage op de werkplek vermindert stress en stimuleert het geluksgevoel. even bijtanken en weer lekker aan het werk! reserveer hier uw stoelmassage.
http://www.jobmassage.nl/

Massage At Work
Stoelmassage is de beste anti-stress behandeling voor op het werk. we komen ter plaatse voor een weldoende drukpuntmassage zonder het werkritme te verstoren.
http://www.massageatwork.be

Massage Praktijk Borninkhof
Massagepraktijk ingrid borninkhof is een enthousiaste onderneming opgericht door ingrid. zij is al jaren actief als gediplomeerd ngs sportmasseuse (o.a. atletiekvereniging en sauna), en sinds 2002 als gelicenseerd touch pro« stoelmasseuse. u bent dus verzekerd van een deskundige masseuse.
http://www.praktijk-borninkhof.nl

Promassage
Stoelmasage, voor ontspanning op het werk
http://www.promassage.nl

Second Care
Second care is een paramedisch interventiecentrum waar u terecht kunt voor al uw fysieke en mentale klachten. wij helpen u snel naar duurzaal herstel.
http://www.secondcare.nl/

Shiatsu Massagefauteuils
Inventos wellness, totale ontspanning in door een shiatsumassage in een massagefauteuil. een shiatsu massagestoel verminderd rugklachten en bevorderd de bloedcirculatie.
http://www.inventos.nl/indexmassagefauteuil.htm

Shiatsu Nu
Helder werk verzorgt stoelmassage bij u op het werk of kantoor in heel nederland. een shiatsu stoelmassage als onderdeel van uw rsi en stress preventie programma draagt bij aan een lager ziekteverzuim en verbetert de sfeer op het werk.
http://www.stoelmassage.nu/

Smash Stress Massage
Smash is een organisatie gespecialeerd in het geven van massages op de werkplek en diverse massages, waaronder sport-, ontspannings massage en lypossage, in de praktijk of aan huis. tevens verzorgen wij sinds enige jaren een basis cursus, vervolg cursus, hotstone cursus en een stoel massage cursus.
http://www.smashmassage.nl/

Stoelmassage voor bedrijven
Wij verzorgen stoelmassage voor bedrijven, evenementen, bedrijfsfeesten, beurzen etc.
http://www.stoelmassagevoorbedrijven.nl

Touch@work«
Touch at work is sinds 1999 gespecialiseerd in het verzorgen van preventieve stoelmassages op locatie, om werkgerelateerde klachten te reduceren c.q. te voorkomen. bovendien zijn de kosten door fiscaal voordeel in mindering te brengen.
http://www.touchatwork.com/

Vitallife« stoelmassage
Vitallife stoel massage heeft zich gespecialiseerd in bedrijfs massage, met een brede benadering van gezond leven en werken. We verzorgen o.a. massage en stoel massages op kantoor en tijdens evenementen. We komen met een speciale massage stoel langs en na een massage van 15 min voelt u zich als herboren. Massage is leuk!
http://www.vitallife.nl

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid